Behandeling op afspraak
Willem Boyeweg 120 / 6591 ZZ Gennep
Geopend maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

Vanaf Nijmegen CS lijn 83 richting Gennep (Venlo), uitstappen bij het busstation te Gennep.
Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen tot de praktijk.

Klik hier voor Openbaar Vervoer Reisinformatie

Met de auto

Uit de richting Utrecht:

Volg de A12 richting Arnhem, daarna de A50 richting Nijmegen. Volg vervolgens de borden A73 richting Venlo. Op de A73 neemt u afslag 5 richting Haps. Aan het einde van de afslag linksaf richting Oeffelt. Weg volgen tot de rotonde en op de rotonde de eerste weg rechts nemen. Bij de verkeerslichten linksaf de brug over. Op de volgende rotonde rechtdoor (Brabantweg). Op de rotonde daarna ook weer rechtdoor. Sla vervolgens de eerste weg rechts in, dit is de Willem Boyeweg. Na ongeveer 400 meter ligt aan de linkerkant Mondzorg4all.

Uit de richting Eindhoven/Venlo:

Volg de A67 richting Venlo, daarna de A73 richting Nijmegen. Op de A73 neemt u afslag 5 richting Haps. Aan het einde van de afslag rechtsaf richting Oeffelt. Weg volgen tot de rotonde en op de rotonde de eerste weg rechts nemen. Bij de verkeerslichten linksaf de brug over. Op de volgende rotonde rechtdoor (Brabantweg). Op de rotonde daarna ook weer rechtdoor. Sla vervolgens de eerste weg rechts in, dit is de Willem Boyeweg. Na ongeveer 400 meter ligt aan de linkerkant Mondzorg4all.

Uit de richting Zwolle:

Volg de A50 richting Apeldoorn/Nijmegen, daarna de A50 richting Nijmegen. Volg vervolgens de borden A73 richting Venlo. Op de A73 neemt u afslag 5 richting Haps. Aan het einde van de afslag linksaf richting Oeffelt. Weg volgen tot de rotonde en op de rotonde de eerste weg rechts nemen. Bij de verkeerslichten linksaf de brug over. Op de volgende rotonde rechtdoor (Brabantweg). Op de rotonde daarna ook weer rechtdoor. Sla vervolgens de eerste weg rechts in, dit is de Willem Boyeweg. Na ongeveer 400 meter ligt aan de linkerkant Mondzorg4all.

Print deze routebeschrijving